VIRKSOMHEDSPROFILER

KFUM spejderne i Lystrup-Elsted-Elev søger sponsorer

KFUM spejderne søger sponsorer til deres tur til Uganda.

Her er lidt om deres arbejde og ellers kan du besøge dem på: https://lystrupgruppe.dk/sponsor/

Hvad skal vi?
Til sommer tager 29 spejdere og ledere til Uganda for at besøge vores venskabsgruppe, Mercy Scouts. Vi skal hjælpe dem med at skaffe vand til fattige familier, så de har drikkevand og vand til at dyrke afgrøder. Det er nemlig afgørende for at hæve deres levestandard.

Vi skal også hjælpe med at uddele Lifestraws, en dansk opfindelse der uden kemi giver rent drikkevand, og med at uddele gratis briller. For familierne er det faktisk et mirakel, når de pludselig får adgang til rent drikkevand og kan se igen.

Hvad støtter du?
Tegner du et sponsorat hos Lystrup Gruppe støtter du både vores tur til Uganda og vores samarbejde med Mercy Scouts. Vi vil gerne, at alle har råd til at komme med. Derfor har vi en egenbetaling på 5.000 kr. For at nå det mål, har vi brug for din hjælp! Derudover støtter du også indkøb af Lifestraws, som vi uddeler gratis til fattige familier i Uganda.

Med din støtte kan vi komme til Uganda både for at hjælpe Mercy Scouts og for at knytte bånd mellem vores spejdere og spejderne i Mercy Scouts. Det er disse bånd, der er styrken i vores samarbejde. Et samarbejde, vi har haft siden 2014, og som allerede har resulteret i, at over 4.000 myggenet er blevet uddelt gratis og at over 20.000 børn har fået rent i vand i et år.

Haender

Hvad får du ud af at støtte os?
Når du hjælper os med at hjælpe andre, så vil vi gerne fremhæve din støtte. Derfor vil vi nævne din virksomhed på vores hjemmeside. Derudover vil vi vise dit logo hver gang, vi er ude og fortælle om vores tur og vores samarbejde. Det er vi allerede ofte og det skal vi meget mere, når vi kommer hjem fra Uganda.

Derudover kan du også få dit logo på vores Lystrup Gruppe t-shirt. Den vil vi have på både i Uganda, så dit logo kan ses, når vi tager billede af, hvad vi oplever, og når vi har arrangementer i Lystrup, som for eksempel sommerfesten. Vi vil også have den på, når vi er på spejderture med andre grupper.

Sæt Lystrup på danmarkskortet
Vores samarbejde med Mercy Scouts er kendt af spejdere i hele Danmark. Det er med til at sætte Lystrup på Danmarks kortet som en by med et aktivt og attraktivt foreningsliv. Det er en fordel for både din virksomhed, Lystrup Gruppe og Lystrup by.

Så hjælp os med at hjælpe andre. Sammen rykker vi verden – med vilje

På hjemmesiden har vi skitseret tre sponsorater:
Bronzeemblem til 1000 kr: Nævnes på hjemmesiden og til foredrag.
Sølvemblem til 3000 kr: Som ovenfor plus logo på Uganda t-shirt
Guldemblem til 5000 kr: Som ovenfor plus logo i vores emailsignaturer, som alle ledere og grupperødder bruger.

Skaermbillede 2018 04 30 Kl 105056

Johannes